FRYSE_BLOGGEN

FRYSE_BLOGGEN

Følg med på Frysehusets blog

20. januar 2023
Af: Frysehuset
Emner: Nyheder

Yes, der er liv i Hjørrings gamle frysehus igen!

Og her på Frysehusets blog – FRYSE_BLOGGEN – kan du følge med i alt hvad der sker.


Frysehuset skal være et mødested for hele Vendsyssel. Det et kæmpestort projekt og vi har talt om det i flere år.

Måske har du undret dig over, om projektet stadig er i live?

Det forstår vi godt, for der har været stille i og omkring huset længe. Men vi kan med stor glæde fortælle, at projektet i den grad lever!

Og nu går det (forhåbentligt) rigtigt stærkt. Det er vores forventning, at vi allerede inden udgangen af 2023 kan slå dørene op for de første arrangementer i Frysehuset.


Ja, det er jo ikke de allerførste arrangementer.

Faktisk har Frysehuset i årene 2018 og 2019 været vært for koncerter, møder, mode fotoshoots, TV-optagelser og meget mere. Men det bliver de første arrangementer siden corona-nedlukningen og siden brandmyndighederne strammede sikkerhedskravene og gjorde det umuligt for os at invitere gæster i huset. En opdatering af brandsikkerheden står derfor forest i opgavekøen.

Følg med på bloggen, på facebook og i nyhedsbrevet, så lover vi at nyheden om nye aktiviteter i Frysehuset rammer dig først.

Billederne er fra arrangementer, der blev afholdt i Frysehuset i årene 2018 og 2019.

Fra kold fabrik til hjertevarmt mødested

Igennem de næste mange måneder skal Frysehuset igennem en kæmpe forvandling, inden det i flere etaper forvandles fra et råt (og koldt) fabriksområde til et fælles mødested for samvær, nytænkning og bevægelse.

Her på bloggen vil vi følge processen med masser af historier om projektet og ombygningen. Vi skal også møde de mange frivillige, der er og bliver involveret, ligesom vi kommer til at dele blogindlæg om Frysehusets vision, formål og betydning for Hjørrings udvikling.

Frysehuset er et fantastisk lokalt forankret projekt med et internationalt udsyn, og det glæder vi os til at fortælle meget mere om.

Bloggen bliver en blanding af interviews, faktuelle opslag og videoer, så du kan få en fornemmelse af, hvordan projektet og fællesskabet vokser i det gamle Frysehus. 

Vi kommer også til at dele historier om de mange samarbejdspartnere, der støtter op om projektet og få deres fortællinger om, hvorfor de støtter op om Frysehuset.

Vi har et stort arbejde foran os med at finde lokale og nationale samarbejdspartnere og sponsorer, der vil bakke op om projektet med deres tid, materialer og penge. På bloggen vil vi hædre dem, der er med, og fejre alle de successer, der kommer undervejs.

Tak fordi du følger med!

Har du en ide til en god historie, kender du en oplagt samarbejdspartner eller gemmer du måske på noget spændende viden om Frysehuset – så hører vi gerne fra dig på: kontakt@frysehuset.dk


Få alle nyheder fra Frysehusets blog på e-mail

Vil du være HELT sikker på at læse alle historier her fra Frysehusets blog, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her.


Følg Frysehuset på sociale medier


Hvorfor skal vi have et frysehus?

LIGNENDE NYHEDER