FRYSE_BLOGGEN

FRYSE_BLOGGEN

Hos Frysehuset er alle velkomne – og dog! 

5. marts 2024
Af: Frysehuset

Der er visse skumle typer, der kommer luskende efter mørkets frembrud, vi gerne vil undgå. 

Derfor er vi også superglade for, at Dan Group Alarm har valgt at støtte op med alarmer og overvågning. 

Så er der nemlig ro om natten, så vi kan drømme store drømme! Og i tryghed glæde os til at invitere alle andre indenfor i Hjørrings nye samlingssted. 

Dan Group Alarms ejer, Rasmus Skrejborg var for nylig forbi for at få en rundvisning og tjekke alarmsystemet. Vedligehold er nemlig også med i ”pakken.”

Han kunne heldigvis konstatere, at alt var i den skønneste orden i vores frysehus.

Og han glædede sig over, at der tydeligvis var fremdrift i renoveringen.

”Jeg synes, det er en hel fantastisk idé med et sted, som det her. Og jeg er fuld af beundring over det kæmpe arbejde, de mange frivillige lægger her,” sagde han.

Han er da heller ikke i tvivl, at han fremover vil komme i Frysehuset som andet end alarmmand. ”Jeg glæder mig meget til at komme her til koncerter og lignende med familien, ” sagde han. 

Martin Andersen, som repræsenterede Frysehusets bestyrelse ved rundvisningen, kunne fortælle Rasmus, at der ganske rigtigt er gang i mange ting lige nu. 

”Der sker så meget på alle fronter, og vi kan virkelig mærke, at den lokale opbakning fra både erhverv og private er her. Det giver lyst til at knokle videre, og vi kan ikke andet end sige TAK,” sagde han. 

Vil du vide mere om, hvordan du også bliver sponsor og hvordan du kan støtte Frysehusets udvikling? Kontakt Martin Andersen, bestyrelsesmedlem og ansvarlig for fundraising: martin@frysehuset.dk

Læs også mere her.    

LIGNENDE NYHEDER