SPONSORER

SPONSORER

SPONSORER

Synes du også Hjørring mangler et fedt mødested?

Og vil du gerne forbinde din virksomhed med værdier som fællesskab, bæredygtighed og innovation?

Vi søger donationer i alle størrelser til projektet. I alt skal vi bruge 45 mio kroner for at realisere drømmen for hele bygningen. 

I første omgang søger vi 3 mio. kroner til at kunne åbne dørene til aktiviteter i de første 2 frysebokse.

Vil du bidrage økonomisk og dermed være med til at sikre liv i frysehuset? Så kontakt Martin Andersen på martin@frysehuset.dk 

Fundraising lokalt og nationalt

De første 3 mio sparker liv i huset

Vi sætter gang i renoveringen efterhånden som midler rejses og åbner dørene til fryseboksene en efter en, når de er klar.

For de første 3 mio. kan vi brandsikre to af de fire frysebokse efter alle gældende regler. Derudover kan vi anskaffe sceneudstyr og teknik, der lever op til alle professionelle standarder. Herefter kan vi åbne dørene for arrangementer med op til 1250 stående gæster eller 750 siddende. Det bliver en milepæl, der vil give kuldegysninger, når vi igen kan skabe liv i huset.

Lokal støtte åbner døre til store, nationale fonde

Næste store milepæl er at rejse yderligere 7 millioner kroner i lokale donationer og sponsorater. De skal findes hos nordjyske virksomheder, private donationer og hos lokale fonde. Med denne pulje, vil vi kunne sikre opbakningen hos de store nationale fonde.

Tilsagn om match

Flere nationale fonde har allerede givet tilsagn om at matche det beløb, der indsamles lokalt. Faktisk ser det ud til at 1 lokal krone kan matches med helt op til 3 kroner fra nationale fonde. Men vi kan kun nå det store mål, hvis vi starter lokalt. Og vi har virkelig brug for din støtte!

SPONSORPAKKER

Founding Partner

Vi leder efter virksomheder, der er visionære på vegne af området, og som drømmer om at sætte et præg på byen.

Du kan med dit økonomiske bidrag sikre, at vi kan åbne døre til store fonde. Og du vil med dit tidlige initiativ inspirere andre lokale og nationale virksomheder til at bidrage.

Du bliver vores etableringspartner, og vil altid blive husket og takket for at være blandt de første og de største, der bakkede op.

Vi garanterer PERMANENT eksponering i huset og tydelig omtale af dit navn/logo.

Kontakt Martin Andersen for at drøfte muligheden for at blive founding partner.

GULD-PLATIN OG MEGA-PARTNERSKABER

Vi vil præsentere en række sponsorpakker, der vil tilbyde forskellige fordele alt efter dit engagement.

Pakkerne vil blive præsenteret her, så snart de er klar.

  • Tydeligt logo i Frysehusets fysiske rammer
  • Eksponering på frysehuset.dk
  • Eksponering på Frysehusets sociale mediekanaler
  • Tilbud om eventbilletter til attraktive priser
  • Mulighed for lån af lokaler

Vil du støtte? Kontakt Martin i dag

RESSOURCESPONSOR

Vi vil meget gerne i dialog med virksomheder eller privatpersoner, der vil hjælpe huset med materialer eller kompetencer, fx:

  • Byggematerialer
  • Inventar 
  • Håndværkertid
  • Rådgiving

Vi tilbyder naturligvis rig eksponering af dig og din virksomhed som tak for din støtte.

Kan du hjælpe med ressoucer? Kontakt Martin i dag

TUSINDE TAK TIL ALLE DER ALLEREDE ER MED!

TAK til jer, der allerede støtter huset!

 

 

Bjerg Arkitektur støtter Frysehuset

Arkitektfirmaet med den grønne profil, der udspringer fra Hjørring, og i dag med stor succes gør sig bemærket både inden for og uden for landets grænser, har valgt at støtte op om Frysehuset. 

Bjerg Arkitektur bidrager med et kontant beløb, og ikke mindst med arkitekttegninger og -rådgivning med fokus på bæredygtige valg. Bjerg Arkitektur står bag de smukke arkitekttegninger til ombygningen af huset, der tager udgangspunkt i husets historie.  

Hvorfor støtte Frysehuset?

 

Du sætter et tydeligt præg på Hjørring og området

Du gør byen til et attraktivt sted at bo og arbejde.

Du bliver en del af et netværk med ambitioner

Du får mulighed for at indgå i udviklingen af huset og give dine input til aktiviteter, fx med fokus på medarbejderpleje, erhvervsnetværk og innovationsaktiviteter

Du kan vise andre, at dit hjerte banker for det lokale

Du får omtale af din virksomhed

 

Hvad går dit bidrag til?

 

FONDEN FRYSEHUSET er den juridiske konstruktion, der har ansvaret for at drive huset som et samlingspunkt til glæde og gavn for alle – og særligt borgerne i Vendsyssel. Dit sponsorbidrag går til fondens arbejde med at istandsætte bygningen og iværksætte indhold og aktiviteter, der udvikler fællesskaber og netværk – og dermed er du med til at forstærke den enkelte borgers følelse af at høre til.  

Fonden udpeger på sigt en driftsorganisation, som er ansvarlig for den daglige drift og for udlejning af lokalerne. Indtjening sker gennem udlejning, fundraising, sponsorater mv., og midlerne anvendes til vedligehold, administration, forbedringer samt udvikling af aktiviteter i huset.

I den periode, hvori Frysehuset skal opføres og etableres, bliver fonden ledt af en bestyrelse, der er udpeget i forbindelse med fondens stiftelse.

Læs mere om fonden og formålet her

KONTAKT OS HER