AMBASSADØRER

AMBASSADØRER

De støtter frysehuset

Ambassadører for nytænkning

Tankerne om FRYSEHUSET har været undervejs i flere år. Der er derfor allerede mange – på tværs af privatpersoner, virksomheder, foreninger, uddannelser, politikere og kulturinstitutioner – der har hørt om planerne, og har givet udtryk for at de tror på og støtter ideen om det nye mødested.

Her kan du læse hvorfor de bakker op.

 

Ambassadører

Ole Peter Christensen

Fhv. Direktør, Spar Nord Hjørring 

“Når Frysehuset i Hjørring for alvor kommer i gang vil det være til stor glæde for fællesskabet og ikke mindst de unge i byen.

I en digital verden er det ekstraordinært vigtigt, at vi fremmer fællesskaber og dyrker den udvikling, der kan opstå i det fysiske møde mellem mennesker. Frysehuset bliver et mødested både for de erhvervsmæssige og personlige fællesskaber og sådan et sted mangler vi.”

Jeanett Kaare

Partner i reklamebureauet Weltklasse

”Brandingværdien af at have en markant eventhal er en enestående mulighed! for at bringe Hjørring på landkortet.

Frysehuset kan skabe opmærksomhed fra dag 1. Både for de lokale men også ude i den underholdningsbranche, hvor man kigger på HVOR, der er fedt at spille eller optræde.

Jeg ville ønske det lå i Aalborg!”

Morten Sandlykke

IT-iværksætter, investor og Bestyrelsesformand

“Innovation og iværksætteri kommer ikke af tilskudsordninger og gratis hjælp fra kommunen. Det opstår i miljøer, hvor folk inspirerer hinanden og finder sammen på tværs af kompetencer om at udvikle ideer og forretninger.

Jeg håber, Frysehuset kan blive et mødested for dem, der vil udvikle sig. Både etablerede virksomheder og iværksættere.”

Christian Larsen

Leder, Hjørring Musiske Skole

“Musiske skole bakker 100% op om Frysehusprojektet. En vigtig grund til at jeg selv er blevet hængende her i Nordjylland er, at vi er gode til at samarbejde om kulturelle projekter. Til at bakke hinanden op på kryds og tværs og på den måde løfte hinanden, så 1 plus 1 bliver til 3 😉

Det er fantastisk at se ildsjæle, der tager ansvar for kommunen og driver sådan et projekt. De trækker finansiering/penge til og gør en forskel for at vi alle kan vinde.”

Anders C. Nielsen

Adm. Direktør, Lytzen

“Frysehuset er en rigtig god ide, så vi får et sted hvor alle generationer kan mødes til forskellige aktiviteter, og specielt for vores unge mennesker.”

Anni Stavnskær Pedersen

Chefkonsulent UCN Innovation

”På alle UCN Campusser har vi et stigende antal studerende, der starter deres egen virksomhed allerede
i deres studietid. Deres startup virksomheder bliver udviklet hos iværksættermiljøet UCN Next Step og i
det innovative miljø i UCN Innovationshus. Det er af afgørende betydning, at der findes miljøer som
Frysehuset, hvor startups kan understøttes, så de vokser til stærke nordjyske virksomheder, og jeg giver
gerne sådan et initiativ min fulde støtte. Med et initiativ som Frysehuset kan iværksætterkulturen i
Hjørring styrkes yderligere, når der skabes de optimale vilkår for iværksætteri.”

Tao Lytzen

Fotograf og initiativtager til PixlArt

Jeg synes, det er fantastisk at se det arbejde, der bliver gjort af frivillige for at skabe et fedt sted at være.

Vi ved allesammen godt hvad der sker af sjove ting ude i verden. Vi må ikke falde i søvn, hvis området skal blive ved at være et relevant sted at leve. Både for unge, dem med gang i karrieren og de ældre.

Maja Torp

Politiker, tidligere folketingsmedlem, Venstre

”Frysehuset kan blive en fantastisk eksponent for livet i udkantsdanmark. Det kan være med til at løfte Vendsyssel og sætte fokus på hvad Vendsyssel kan som område.

Det matcher perfekt ind den nationale strategi om at udvikle områderne udenfor de store byer og det er netop den slags projekter, der skal til for at tiltrække arbejdskraft og sikre bosætning. Desuden kan huset også skabe gode rammer for kulturlivet og sikre folketingets fokus på at brede kulturen ud i alle dele af landet.”

Mads Christensen

Mads Media

“Frysehuset er præcis hvad Hjørring og Nordjylland mangler; et multifunktionelt kulturhus med store ambitioner, kæmpe armbevægelser og med et inspirerende, dedikeret og yderst kompetent hold bag.

Da jeg først hørte omkring projektet var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ville indvolveres og med på rejsen! Det bliver stort!”