FRYSE_BLOGGEN

FRYSE_BLOGGEN

Lytzen A/S støtter Frysehuset: Vi har brug for et samlingssted for alle i Hjørring 

24. januar 2024
Af: Frysehuset

Anders Nielsen er adm. direktør og medejer af Erik Lytzen, der også har valgt at støtte op om Frysehuset. Det sker i form af rådgivning om brandsikring. Herudover har Lytzen stået for installation af nød- og panikbelysning i Frysehuset. Lytzen har også tegnet et sponsorat sammen med en række andre, lokale firmaer. 

– Det er dels et meget spændende projekt, men jeg er jo også virksomhedsejer, og derfor er jeg meget interesseret i at finde en måde at få de unge mennesker til at blive her i Hjørring på. Det tror jeg blandt andet kan ske ved at arbejde på at gøre byen mere attraktiv med et samlingssted som Frysehuset, siger Anders Nielsen. 

Adm. direktør Anders Nielsen, Lytzen A/S mellem bestyrelsesmedlemmerne Martin Andersen og Gitte Sandlykke. 

Han fortsætter: 

– Der er så mange perspektiver i Frysehuset i forhold til iværksætteri og kulturarrangementer. Men også i at tiltrække nye borgere – eller få vores unge tilbage, når de har været ude for at uddanne sig. Anders Nielsen lægger heller ikke skjul på, at de mange frivillige kræfter i Frysehuset giver ekstra lyst til at støtte. – Jeg synes virkelig, det er ret fantastisk, hvad I løfter her i fællesskab, siger han. 


Martin Andersen og Gitte Sandlykke, fra Frysehusets bestyrelse, glæder sig over støtten fra Lytzen.
 – Det er så fantastisk, når et firma som Lytzen tager ansvar for udviklingen af byen på den her måde, og det Anders siger, taler jo direkte ind i vores formål med Frysehuset, siger Gitte Sandlykke.

Martin Andersen supplerer: 

– Det er vigtigt, at vi får skabt lokal goodwill, for det er betingelsen for, at vi kan samarbejde med de nationale fonde. Her er Anders og Lytzen A/S med til at gå forrest. Det håber vi kan få mange flere til at gå med.

LIGNENDE NYHEDER