FRYSE_BLOGGEN

FRYSE_BLOGGEN

Spar Nord Fonden har været med helt fra start: Vi støtter op om lokal frivillighed

5. februar 2024
Af: Frysehuset

Spar Nord Fonden har været med helt fra den spæde start, og der har fra starten været et godt samarbejde mellem Frysehuset og fonden. 

Det er der flere gode grunde til, fortalte Jesper Cebula Rasmussen, direktør i Spar Nord i Hjørring, da han besøgte Frysehuset, hvor vores to bestyrelsesmedlemmer Gitte Sandlykke og Andreas Mathew tog imod og gav en rundvisning.

 – Det er jo på flere måder et sympatisk projekt, der skaber sunde, stærke fællesskaber på tværs og som er bygget på frivillighed. Det rammer godt ind i Spar Nord Fondens uddelingspolitik, fortalte han. 

Spar Nord Fonden har støttet med 25.000 til scenepodier.

– Vi er glade for den støtte og det samarbejde, vi har haft helt fra den spæde start, siger Andreas Mathew fra bestyrelsen og tilføjer: Jens Lau Nielsen, markedsansvarlig i Spar Nord var faktisk én af de allerførste, jeg snakkede med og jeg husker hans store begejstring for projektet. Han har siden været en stor hjælp ift. at åbne nye døre.

Vi har indhentet et par kommentarer fra Jens Lau Nielsen, som desværre ikke kunne være med, da billedet blev taget. Han siger:

– Jeg ser et stort potentiale i Frysehuset, til at være et center for udvikling og innovation, og det er noget vi har brug for i vores kommune. Det medvirker til at tiltrække og fastholde dygtige mennesker i vores område, og giver inspiration til at nytænke og binde flere interessenter sammen om nye ideer.

Han fortsætter: – Frysehuset kan så mange forskellige ting, og kan bruges på mange forskellige måder. Det er både for de unge og de ældre, og der er plads til aktiviteter næsten døgnet rundt. Spar Nord Fonden ønsker at styrke fællesskabsfølelsen og samhørighed mellem mennesker, og derfor støtter vi Frysehuset.

Vil du vide mere om, hvordan du også bliver sponsor og hvordan du kan støtte Frysehusets udvikling? Læs mere her.                 

LIGNENDE NYHEDER