FRYSE_BLOGGEN

FRYSE_BLOGGEN

Mød Nanna Guldbæk – grafisk designer og illustrator – og frivillig i Frysehuset

12. december 2023
Af: Frysehuset

Nanna Guldbæk er grafisk designer og illustrator, og hun bor lige midt i den smukke natur udenfor Vrå. 

Her flyttede hun til fra England sammen med sin kæreste lige efter Corona-pandemien. Nanna har sit eget firma, ”Guldbæk,” (https://www.nannaguldbaek.com/), hvor hun arbejder med blandt andet visuelle identiteter, indpakning og illustrationsarbejde, og også driver et projekt, der producerer et vegansk alternativ til læder af rester fra ølproduktion. 

Disse ikoner er eksempler på Nannas arbejde for Frysehuset. Hun arbejder med visuelt at beskrive aktiviteterne i huset.

Nanna Guldbæk er en af Frysehusets frivillige som del af kommunikationsholdet. Hun har designet en række ikoner for Frysehuset, herunder ikoner for sponsoraterne, samt ikoner som er med til at beskrive husets aktiviteter. Herudover har Nanna hjulpet med layout og opsætning af markedsførings- og salgsmaterialer.

Hun er nemlig ikke i tvivl om, at projektet – trods en travl hverdag – var værd at kaste nogle kreative kræfter efter.  

Som tilflytter kender hun nemlig godt til fornemmelsen af, at det kan være svært at finde nye arbejdsfællesskaber.  

”Så tanken om, at jeg som selvstændig erhvervsdrivende kan blive del af et sted, hvor jeg kan få et erhvervsnetværk og samtidig være med til at støtte op om og udvikle lokalsamfundet, er jo helt fantastisk.”

Nanna fortæller videre, at hun er begejstret for det rå og urbane miljø, der er Frysehusets rammer. 

Med blandt andet Berlin, London og København som tidligere arbejdssteder, kan hun sagtens forestille sig Frysehuset som et lokalt samlingssted for alle. Men også som et hus med et internationalt udsyn og plads til et sprudlende og forskelligartet iværksættermiljø. 

”Jeg så jo den her video med Andreas Matthew, hvor han fortalte om hele projektet og tænkte wauw altså. Er det her virkelig i Nordjylland?”

”Og det er det jo så, og hvor er det fedt at møde nogen, der i den grad bare VIL noget. Her er nogle kræfter, der har noget at have det i, men også nogen, der tør råbe højt om alt det, vi kan og vil her i Nordjylland.”

”Det skal nok få flere med.” 

Vil du også være frivillig i frysehuset?

Frysehusets arbejde er baseret på frivillige kræfter, og vi har altid brug for flere på holdet.

Vi har brug for frivillige med alle slags kompetencer – lige fra nedrivning og genopbygning til foundrasing og salg. For os handler det bare om, at du har lyst til at være med og ønsker at gøre en forskel for din by.

Så har du lyst til at møde nye mennesker og give dit bidrag til Frysehuset i Hjørring, så tøv endelig ikke med at skrive til os på frivillig@frysehuset.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Du kan også læse meget mere vores frivillige arbejde herunder.

Vil du være frivillig?

LIGNENDE NYHEDER